Lawati blog Prisma?

Jom Undi, klik bawah...

Khamis, 18 Mac 2010

Karnival Sukan Mahasiswa (KARISMA) Kini Kembalioleh: Mohammad Sufian Bin Talib
Persatuan Mahasiswa Malaysia Universiti Al al-Bayt (Prisma) pada tahun ini bertuah kerana berjaya menjadi tuan rumah bagi Karnival Sukan Mahasiswa (KARISMA) bagi tahun 2010. Presiden Prisma, Ust Mohd Nasir Thambi Chik dalam ulasannya bersama unit media Prisma pagi tadi melahirkan rasa berbesar hati dan berjanji akan menjadikan ia satu landasan terbaik untuk mengasah bakat pelajar Malaysia di Jordan dalam bidang riadah jasmaniah.

Sehubungan dengan itu, ketika diminta mengulas mengenai persiapan bagi menghadapi KARISMA 2010, Timb. Pengarah Eksekutifnya, Mohd Fikri Khusainy berkata: " setakat ini, persiapan dari sudut organisasi atau tanzim pelaksana berjalan dengan baik sekali, cuma ada beberapa isu teknikal dan perhubungan antara wakil-wakil zon, pihak jawantankuasa sedang uruskan". Walaupun dalam minggu-minggu peperiksaan awal, insyaAllah dengan tenaga yang Allah berikan, kita akan cuba menjalankan amanah ini dengan sebaiknya".

KARISMA 2010 kali ini akan diadakan di Mafraq, Jordan dan akan berlangsung sepanjang beberapa hari. Tarikh berlangsungnya karnival ini ialah pada 29 april - 1 mei 2010 iaitu 2 hari 1 malam. KARISMA adalah salah satu upacara tahunan yang dianjurkan oleh Majlis Perwakilan Pelajar Malaysia Jordan (MPPMJ).

-unit berita dan multimedia KARISMA